THERMIE terapi Lone Sorensen

Mere information

sorensensistem@gmail.com

TILMELD DIG TIL ONLINE KURSUS


Del siden

THERMIE TERAPI sorensensistem


Oplev foryngelse og skønhed gennem den dybtgående terapeutiske tilgang i Thermie Sorensensistem.


Denne unikke metode kombinerer refleksterapi med muskelstimulering, nerve- og akupunkturpunkter for at fremme en strålende hud og en ungdommelig udstråling.


Ved at anvende varme, naturlige japanske urter og aromaterapi skaber Thermie terapi en forfriskende og foryngende oplevelse. At opvarme zoner og punkter på kroppen stimulerer blodcirkulationen, accelererer cellulær fornyelse og reducerer synligt tegn på aldring, som pletter og rynker.

Øjenområdet forbedres også, hvor poser, mørke rande og hængende øjenlåg mindskes betydeligt, hvilket giver øjnene en fornyet glans.


Den beroligende virkning af Thermie terapi lindrer ikke kun smerter og muskelspændinger, men øger også vitaliteten og fremmer en dyb følelse af velvære. Denne holistiske tilgang sigter på at genoprette kroppens naturlige balance, styrke immunsystemet og fremme generel sundhed.


Udover at være en effektiv anti-aging behandling, er Thermie Sorensensistem også en værdifuld ressource inden for skønhedspleje. Den foryngende virkning på hudens struktur og udseende gør den til en fantastisk supplement til andre skønhedsbehandlinger såsom Japansk Lifting.


Ved at vælge Thermie Sorensensistem investerer du ikke kun i din skønhed, men også i dit velbefindende og din sundhed.


Oplev den foryngende kraft og de utallige fordele ved denne unikke terapeutiske tilgang, der ikke kun behandler symptomer, men også adresserer årsagerne til ubalance i kroppen.

Mere information

sorensensistem@gmail.com