Der anvendes naturlige produkter under behandlingen

Disse enormt afslappende og foryngrende behandlinger udføres med en række økologiske cremer og olier (herunder 100% ren hybenrosenolie), som har en stærk og effektiv cellegendannende virkning.

Lermaske påføres ved begyndelsen af behandlingen for at afgifte og dybderense huden.

En opstrammende maske anvendes ved afslutningen af behandlingen. Japansk Lifting gavner både kvinder og mænd i alle aldre.

For yngre mennesker har behandlingen en forebyggende effekt.

Produkter

Koldpresset Jomfru Rose-Hyben Olie

Denne olie anvender ikke opløsningsmidler ved udvinding, er ikke kemisk renset og naturlige tokoferoler (E-vitaminer) er brugt som antioxidante forbindelser.

Hvad er væsentlige fedtholdige syrer?

Disse er defineret som dem menneskekroppen ikke er i stand til at sensibilisere, vi er nødt til at skaffe dem udefra. Disse olier er grundlæggende da de udgør de essentielle næringsstoffer i syntesen af prostaglandin, celleproduktion, vækst og andre fysiologiske og biokemiske processer relateret til regenerering af væv. Disse er nogle af årsagerne til hvorfor rose-hyben olie indbringer så gode resultater i de ovennævnte brug.

Det er vigtigt at understrege at EFA’er påkrævet for opbygningen af alle membraner i kroppen.

Grundet deres genopbygning bidrager de til hinandens fluiditet, fleksibilitet og gennemstrømning, hvilket gør rose-hyben olie et ideelt produkt til pleje af huden.

Grundet deres forekomst tildeler de membranerne fluiditet, fleksibilitet og gennemtrængelighed,

Rose-hyben olie bliver anvendt i den kosmetiske industri og dermatologien i fremstillingen af cremer til ansigt og krop, lotion, behandling af kapillærer, sæber osv. På grund af dens høje absorberingsevne bliver den brugt direkte på huden og resulterer i følgende fordele:

  • Forhindrer dehydrering af huden

  • Forhindrer for tidlig aldring af huden

  • Bekæmper for tidlig aldring af huden

  • Reducerer kirurgiske og traumatiske ar

Del siden